SaRı BloG

RSS

Beşiktaş Trabzonspor maçı beşiktaş trabzonspor maçı canlı izle beşiktaş trabzonspor maçı golleri izle

Beşiktaş, ligde Trabzonspor ile yapacağı 3. hafta maçının hazırlıklarına, 2 günlük iznin ardından başladı.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde çalıştı. Akşam basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından 5′e 2 pas çalışması ve yarım alanda çift kale maç yaptılar.

Antrenmana, milli takımlarda bulunan Serdar Özkan, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Aydın Karabulut, Batuhan Karadeniz, Emre Özkan ve Holosko katılmadı.

Beşiktaş, yarın yapacağı çift antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

beşiktaş trabzonspor maçı, beşiktaş trabzonspor maçı izle, beşiktaş trabzonspor maçı golleri izle,beşiktaş trabzonspor maçı canlı izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Süper Ajan K9 İzle Fragman İzle - 26 Eylül 2008 Süper Ajan K9 İzle

“Sakar Ajan” tiplemesi, sonunda Türk sinemasına da girdi.
Fragman
Hazırlanıyor
Öyküsü;
İstanbul’da düzenlenen NATO zirvesi sırasında, dünya liderleri uluslararası terörist Deşifre’nin kimyasal saldırısına maruz kalır. Deşifre’nin planını bozmak için Süper Ajan K9 devreye girer. Deşifre (Cengiz Küçükayvaz) dünyadaki terör örgütlerinin mal varlıklarını kontrol eden zengin, uluslararası bir teröristtir. Üzerinde çalıştığı kimyasal silah başarılı sonuçlar vermiş ve artık kullanılmayı beklemektedir. İstanbul’da düzenlenen NATO zirvesi, Deşifre’nin planını uygulamak için mükemmel bir fırsattır. Yoğun güvenlik önlemleri arasında başlayan zirve, Deşifre’nin haince planı yüzünden bir anda kabusa döner.

ÇGS (Çok Gizli Servis), Deşifre’nin haince planına karşı bir numaralı silahı sakar ajanı K9’u (Melih Ekener) göreve çağırır. Süper Ajan K9, güzel ve seksi ekip arkadaşı Ayşe Kosavalı’nın da (Didem Erol) yardımıyla Deşifre ve ekibini yakalamak için amansız bir mücadeleye girişir.
22 AYRI PLATO KURULDU
Senaryosunu Duygu GELBAL’ın yazdığı, yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, yapımcılığını ise Elita Film-Ergün Mercan’ın üstlendiği Süper Ajans K9’un çekimlerinin büyük bölümü İstanbul Beykoz’daki Sümerbank Deri Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 5 hafta süren çekimlerde kullanılan 22 ayrı plato ise, 5 Altın Portakal ödüllü sahibi Sanat Yönetmeni Mustafa Ziya Ülkenciler imzasını taşıyor.
1.900 FİGÜRAN ROL ALDI
26 Eylül’de 185 kopya olarak 225 salonda sinema severlerle buluşacak olan Süper Ajan K9’da 1.900 figüran rol aldı. Yaklaşık 2 milyon dolara mal olan ve görsel efektlerin de bolca kullanıldığı filmin başrollerini Melih Ekener (Süper Ajans K9), Cengiz Küçükayvaz (Deşifre), Didem Erol (Ayşe Kosovalı) ve Züleyha Karyağdı (Zena) paylaşıyor. Salih Kalyon (Amerikalı General), Erdal Tosun (Namı Kemal), Atilla Sarıhan (Viladimir Hasan), Haldun Boysan (ÇGS Başkanı), Osman Gidişoğlu (Settar), Bülent Şakrak (Ajan Hüsnü), Fatih Altın (Kekeç), Burak Öncü (Shrek) Hakan Türkşen (ÇGS Ajanı), Aliona Bozbey (Paris) ve Atilla Arcan’ın (CIA Başkanı) rol aldığı Süper Ajan K9’da oldukça başarılı bir de teknik ekip görev aldı.
Ortak yapımcılığı Haydar Safıl’in üstlendiği filmin süper vizörlüğünü Ersen Mercan, görüntü yönetmenliğini Barış Işık, yönetmen yardımcılığını Edgü Karaadam Özdemir ve müziklerini ise Hakan Yeşilkaya ile Yakup İçöz üstlendi.

super ajan k9 izle,super ajan k9 fragmani izle,super ajan K9 online izle, fullfilmizle, onlinefilmizle, filmizle, super ajan K9 fragmani

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aşk-ı Memnu 2.Bölüm - 11 Eylül

Aşk-ı Memnu 2. Bölüm Resimi dizi ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.2. Bölüm Fragman yayınlandıktan kısa süre sonra sitemizden izleyebilirsiniz.


askimemnu, aşk-ı memnu 1.bölüm, aşk-ı memnu 2.bölüm, aşk-ı memnu 3.bölüm, aşk-ı memnu dizi fragmani, aşkı memnu dizisi, kanal d aşk-ı memnu dizisi, ask-i memnu 2.bolum fragmani

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bez Bebek 43. Bölüm - 11 Eylül

Bez bebek dizisi 43.bölümü izle, bez bebek 43 dizi izle, bezbebek dizisi 43.bolumu, bez bebek dizisini hemen izle, bez bebek dizisi 43, bezbebek43, bez bebek 43.bolum izle, bez bebek dizisinin en son bolumu, bez bebek yeni bolum, bez bebek yeni sezon izle, bez bebek canlı izle, bez bebek 11 eylül izle, bez bebek 11.09.2008 izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Parmaklıklar Ardında 28. Bölüm - 11 Eylül

Parmaklıklar Ardında, Parmaklıklar Ardında Dizisi, Parmaklıklar Ardında Dizi Izle, Parmaklıklar Ardında Izle, Parmaklıklar Ardında Yeni Sezon, Parmaklıklar Ardında 28. Bölüm Yeni Sezon, Parmaklıklar Ardında 11 Eylül izle, Parmaklıklar Ardında 28 izle, parmaklıklar ardında 28. bölüm izle, parmaklıklar ardında online izle, parmaklıklar ardında 11.09.2008 izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Elif 11. Bölüm - 11 Eylül

Elif, Elif Izle, Elif Dizisi, Elif Dizi Izle, Elif Dizisi Bölümleri, Elif 11. Bölüm Fragmanı Izle, Elif Dizisi 11 Bölüm Izle, Elif 11.Bölüm Dizi Izle, Elif 11. Bölüm 11 Eylül Izle, Elif 11 Eylül Izle, elif izle, elif keremcem izle, elif 11.09.2008 izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Son Ağa 9. Bölüm - 11 Eylül

Son Ağa, Son Ağa Dizisi, Son Ağa Dizi Izle, Son Ağa Izle, Son Ağa Dizisini Izle, Son Ağa 9. Bölüm Izle, Son Ağa 9 Bölüm Izle, Son Ağa 9.Bölüm Dizi Izle, Son Ağa Dizisinin 9. Bölümü Izle, Son Ağa 9. Bölüm 11 Eylül Izle, Son Ağa 11 Eylül Izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Yaprak Dökümü 83. Bölüm Yaprak Dökümü 83. Bölüm Fragmanı izle - 17 Eylül

Bütün hayatını beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz ahlak vermeye adayan Ali Rıza Bey, bir haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla da İstanbul’da üniversiteyi kazanınca, ailece İstanbul’a yerleşmeye karar verirler.

Aileden kalma eski evin tadilatı, Leyla’nın üniversiteye hazırlık kursu, Necla ve Ayşe’nin okul masrafları derken Ali Rıza Bey'in emekli ikramiyesi erimeye başlar. Ali Rıza Bey yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde de ilkelerinden ödün vermesi istenince yine istifa eder.

Şartlar artık daha zor olduğu için, Hayriye Hanım bu kararını desteklemez ve evde huzursuzluklar başlar. Askerden dönen Şevket bir bankada çalışmaya başlayınca Ali Rıza Bey’in yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü evli bir kadın olan Ferhunde'ye kaptırınca aile iki gruba ayrılır;Fikret ve Ali Rıza Bey bu izdivaca şiddetle karşıdırlar ama Leyla,Necla ve Hayriye Hanım bu durumda sakınca görmezler ve evliliği gerçekleştirirler.

Ferhunde evde sinsi bir yılan gibi dolaşır ve Ali Rıza Bey'in çocuklarının aralarını yavaş yavaş bozmaya başlar;çünkü Ali Rıza Bey'i ciddi bir rakip olarak görür.Necla bu arada komşuları Sedef'in istemeden aracılığı ile yaptığı Oğuz davasını başlatmıştır .Necla sansar lakaplı Oğuz ile yaptığı flörtten sonra araya 2 yaş büyüğü Leyla da girmiştir ve aile uçuruma doğru adım adım gider.Ferhunde ise bu iki kızkardeşin aralarını daha çok açar,kavgaları körükler ve iki kızkardeş artık aynı adama gönül kaptırmışlardır;o adam ise Ali Rıza Bey'in görmek istediği en son kişidir.Bir gece Oğuz'un Leyla'yı tuzağa düşürüp tecavüz eder.Leyla'da bu durumunu kimselere anlatamaz ama bu durumu ablası Fikret öğrenir ve Oğuz'u sert bir şekilde uyarıp durumu hallettiği sandığı halde olaylar kötüye gider.Leyla dershanesini ve en önemlisi babasının emeklerini görmezden gelip kendini Oğuza teslim eder birliktelik yaşar.Bu uzun ilişikiden sonra Leyla,Oğuz'dan hamile kalır ve bu durumu bir tek Ferhunde'ye anlatır.Leyla bebek için Oğuz'a gittiğinde onu ve onun patronun karısını birlikte yakalar ve orda kaza geçirerek merdivenlerden düşer bebeğinide kaybeder.Ali Rıza Bey'in başına dünyaları yıkılır.Sonunda Ali Rıza Bey'i ağlatan bir nikâh olur.Leyla'da istemediği bir evliliğe ve hayatını baştan sonra değiştirecek bir kadere maruz kalır.

Necla'da bu durum karşısında yıkılır ve iki kız kardeş arası cam kırıkları ile dolu bir duvar örülür.Necla sırf babası Ali Rıza Bey memnun kalsın diye kızkardeşinden üstün konuma gelmek için Cem adında dürüst bir genç ile nişanlanır.Bu durum Ali Rıza Bey'in en büyük kızı ve en akıllı evladı Fikret'i çok üzer ama bunu bir türlü babasına söyleyemez;çünkü ya annesi onu susturur ya da gelinleri Ferhunde.Bu iğrenç olaylara göz yumamayan Fikret komşularının aracılığı ile onların yakın akrabası olan tanımayıp bilmediği üç çocuklu dul bir adam olan Tahsin bey ile gizliden gizliye izdivac hazırlılıkları yaparlar.Necla'da bu süre zarfında onu sürekli ayartmaya çalışan,peşini bırakmayan,gönlünden silip atamadığı Oğuz'a teslim eder ve kendini ailesini yavaş yavaş uçuruma sürükler.Leyla bu durumdan şüphelensede karşı koyamaz.Necla'da Oğuz'da kaçma planlarını yaparken bir yandan da Fikret'te komşusu Neyyir Hanım'ın aracılığı ile Tahsin Bey ile evlilik hazırlılıkları yaparlar.

Daha sonra ki günlerde olan olur Necla nişanlısı Cem tarafından Oğuz ile arabada yakalanır.Necla bir an önce eşyalar için eve gider ama orda Fikret ablası ve kardeşi Leyla ile karşılaşarak büyük bir kavga patlak verir.Ne Fikret,Leyla ve Necla'ın aralarına girebilir ne de büyük kavgayı önleyebilir.Ali Rıza Bey ve ailesi eve döndüklerinde ise manzara korkunçtur sinir krizi geçirmiş ve aklı dengesi kaybetmiş olan biricik kızları Leyla.Ali Rıza Bey,bu durumu herkesin bildiği halde ondan sakladıkları için ailesine tüm hiddetini kusar ama en çok olanlara göz yumamadığı halde susturulan ve bu durumları babası Ali Rıza Bey ile konuşamayan Fikret'i yaralar.Necla artık aile tarafından reddedilmiş ve yok sayılmıştır,evde ki fotoğraflarına kadar ona ait olan her şey atılmıştır.O artık Ali Rıza Bey'in kızı değildir.Necla ve Oğuz kaçma planları yaparlarken Ferhunde,Oğuz'un patronu Yaman Bey'e,karısı ve Oğuz'un ilişkisini anlatır.Oğuz'un hesaplarıda donunca da Necla ile yurtdışına kaçamazlar.Bu onları adım adım felakete sürükler.Fikret'te ailesinden gizli Tahsin Bey ile nikâh kıyar.Bu durumu babasına anlattığında ise Ali Rıza Bey çocuklarından bir darbe yemiş olur.Ama Ali Rıza Bey tarafından istasyona kadar yine de uğurlanır Fikret ve herkesi duygulandıran bir sezon finali olur.

Necla artık Oğuz ile kaçmanın bedelini yavaş yavaş ödeyerek büyük bir sınavdan geçmektedir çünkü Oğuz hapse atılmıştır dolandırıcılıktan.Daha sonra ki günlerde Oğuz koğuştaki bir yaralanmadan fırsat bilerek kaçar bu süre zarfında Ferhunde'den intikamını alır.Leyla ise zor bir psikolojik terapi tedavisine başlar ve bir an önce de Oğuz ile boşanma hazırlılıkları yapar.Bu duruma Can Türe adlı avukat ve psikolok karısı Oya Hanım yardımcı olur.Necla ise sevgilisi Oğuz tutuklanınca artık bir barda çalışmaya başlar.Ali Rıza Bey ise bir yandan zavallı kızı Leyla'ya mânevi destekte bulunurken bir yandan da yuvalarından ayrı düşen Fikret ve Necla'ın peşini bırakmaz onları kanatlarının gölgesine gizliden gizliye alır.Leyla'da bu süre zarfında Oya Hanım sayesinde ruh sağlığını büyük ölçüde düzeltmiş hayata yeniden dönmüştür.Ancak bu süre içinde Avukat Can Bey ile yakınlaşmaya başlar.Hayriye Hanım bu durumda bir sakınca görmese de ama Ali Rıza Bey çok karşıdır.

Fikret ise ait olmadığı yerde haketmediği şeyler yaşıyordu Adapazarı'ında.İlk başta ondan nefret eden Tahsin Bey'in kızı Deniz'in gönlünü kazanırken;kaynanası Cevriye Hanım ona duyduğu nefretden asla vazgeçmez.İlk başta kağıt üzerinde olan Tahsin ile Fikret'in evlilikleri yavaş yavaş aşk filizleri çıkar.Bu durumu önleyemeyen Cevriye Hanım Fikret'i kızdırma,usandırma ve büyü gibi yollara başvurur.Tahsin iki kadın arasında kalsa da Fikret bu durumu her zaman ki sonsuz tevekkülü ile hoş karşılar ve sabreder.Daha sonra ki günler de Tahsin ile geç olan balayılarını yaparak evliliklerini tamamlarlar.

Necla ise tekinsiz bir kadın pansiyonunda kalırken Jülide gibi hayat kadınları ile dostluk kurar bilmeden.Sonra ki günlerde Necla bu durumu anlasa da çok geçtir pansiyon ansızın bir anda polisler tarafından basılır ve Necla gazetelere manşet olur.Ali Rıza Bey bu durum karşısında yıkılır ve Leyla'nın da onayını alarak derhâl Necla'nın evine getirilmesini ister.Necla bu duruma biraz dirense de karşı koyamaz ve baba ocağına döner.Evde daha sonra gerilimler artar çünkü Leyla kardeşini eve kabul ettiği için pişmandır.Necla bu sürelerde eski nişanlısı Cem ile defterleri tekrar açar,Leyla ise Can Bey ile bir aşka doru giderler.Şevket ise borçların pençesine düşer ve sonunda babası Ali Rıza Bey'in en çok korktuğu şeyi yapar,bir müşterinin hesabından kendisininkine para alır,yani başkasının zimmetini kendisine geçirir.Daha sonra ki günlerde bankadaki korkusundan tefeciye dadanır;ancak bu durumdan korkan Ferhunde bir telefon ile dostu Yaman Bey'e borcu ödettirir.Ancak Şevket bu sefer kumarın pençesine düşer ve aile dostlarından Yaman Bey'in hesabına dadanır ve bu durum bankada anlaşılarak aile bir uçuruma daha sürüklenir...

Şevket'in bankadan kendi zimmetine para geçirdiğini öğrenen görevliler hemen eve gelirler ama onların gelmesi ile Şevketin evi bırakıp gitmesi bir olur.Ve sonunda Ali Rıza Bey bir çocuğundan daha darbe yemiştir.Bu durum tüm aileyi uçuruma daha da ilerletmiştir.Ne Ali Rıza Bey ne Hayriye Hanım dayanacak halleri kalmıştır.Ama bir gece Şevket evine gizlice gelerek karısı Ferhunde'nin yanına varrır;pasaportlar ve vizeleri kaçış için almaya.Tüm aile geldiğini fark eder ama Şevket yine teslim olmaz.Sedef sonradan Şevket'i teslim olmaya ikna eder.Şevket hapishaneye girer.Şaşırtıcı olan birşey vardır:Oğuz ile Şevket aynı hapishaneye düşmüştür.Bu durum hem aileyi rahatsız eder hem de Şevket'i. Ferhunde ise yeni bir iş hayatına başlarken boş durmaz orda Şevket gibi kolay ve küçük av olmayan Levent Tuncer'e ağına kenetlemeye çalışır.Aynı zamanda Oğuz'dan aldığı 350,000 YTL'nin sefasını çekerken son bir ara Şevket'i hapishane ziyaretine giderken onu sedef ile elele görür o hırs ile kendini Levent Tuncer'e bırakıp beraber olur ya bununla mutluluğu yakalıyacak ya da kayalara çarpıp parçalanacaktı.Bu durum Ali Rıza Bey'den yalanlar ile kaçırmıştır ama Ferhundeyi yakacak çıra Necla'nın elindedir. Bu sürede Leyla ile Necla birbirleri ile çok uğraşırlar.Necla'nın eski nişanlısı olan Cem ise Necla'ya geri dönmek ister ama Necla kararsızdır.Fikret ise artık Adapazarı'ndan durumu müdahale etmeye başlar ve Ferhunde'ye gereken son bir darbenin indirilmesi gerektiğini düşünür.Ve babasına bir bir tüm pisliklerini anlatır.Ali Rıza Bey bu duruma sadece ama sadece oğlu Şevket için dayanır.

yapra dokumu 83.bolum izle, yaprak dokumu 83.bolum, yaprak dokumu 83.bolum fragmani, yaprakdokumu,yaprak dökümü 83.bölüm,yaprak dökümü 83.bölüm izle,yaprak dökümü 83.bölüm fragmanı,yaprak dökümü 17 eylül izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kavak Yelleri - Sebeb-i Sihri Peri Şarkısı - Esiyor Kavak Yelleri Başımda - Kavak Yelleri Yeni Dizi Müziği




esiyor kavak yelleri başımda, esiyor kavak yelleri başımda dinle, kavak yelleri, KAVAK YELLERİ - SEBEB - İ SİHRİ PERİ, KAVAK YELLERİ - SEBEB - İ SİHRİ PERİ dinle, KAVAK YELLERİ dizi müziği, KAVAK YELLERİ yeni dizi müziği, KAVAK YELLERİ yeni şarkısı

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Baba Ocağı Dizi izle 11. Bölüm Fragmanı - 5 Eylül



Etiketler: Baba Ocağı Dizi izle 11. Bölüm Fragmanı 5 Eylül, Bölüm İzle, izleme, online, video, seyret, bedava, Dizivefilm, kaydet, indir, fragman, özet, canlı izle, diziizle, dizi izle, dizi müzikleri, dizi tanıtımı, dizisitesi, türkdizi, dizi, youtube, hepsidizi, megadizimegadiziBaba ocağı, Baba Ocağı Dizisi, Baba Ocağı Izle, Baba Ocağı Dizi Izle, Baba Ocağı 11. Bölüm Fragmanı, Baba Ocağı 5 Eylül Fragmanı Izle, Baba Ocağı 11 Bölüm Fragman, baba Ocağı 11.Bölüm Fragmanı Izle 12.Bölüm izle Fragmanı özeti kısım part son yeni bölüm

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Gece Sesleri 1. Bölüm Fragmanı izle - 5 Eylül



Gece Sesleri, Gece Sesleri Dizisi, Gece Sesleri Izle, Gece Sesleri Yeni Dizi, Gece Sesleri Yeni Dizi Izle, Gece Sesleri 1. Bölüm Izle, Gece Sesleri 1. Bölüm Fragmanı Izle, Gece Sesleri 1.Bölüm Fragmanı, Gece Sesleri Ilk Bölüm 5 Eylül, Gece Sesleri Show TV 5 Eylül Izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Vazgeç Gönlüm 42.Bölüm - 6 Eylül Yeni Sezon Fragmanı




Vazgeç Gönlüm, Vazgeç Gönlüm Dizisi, vazgeç gönlüm dizi Izle, Vazgeç Gönlüm Bölümleri, Vazgeç Gönlüm 42. BÖlüm Izle, Vazgeç Gönlüm 42. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı, Vazgeç Gönlüm 42. Bölüm Fragmanı 6 Eylül, Vazgeç Gönlüm 6 Eylül

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Yaprak Dökümü 82. Bölüm Fragmanı izle - 10 Eylül

Yaprak Dökümü, Yaprak Dökümü Dizisi, Yaprak Dökümü Izle, Yaprak Dökümü Dizi Izle, Yaprak Dökümü Yeni Sezon, Yaprak Dökümü 81. Bölüm Yeni Sezon Izle, Yaprak Dökümü 81 Bölüm Izle, Yaprak Dökümü 81.Bölüm 3 Eylül Yeni Sezon Izle, Yaprak Dökümü 3 Eylül Bölümü Yeni Sezon Izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bizim Evin Halleri 2.Bölüm - 2 Eylül

Bizim Evin Halleri, Bizim Evin Halleti Yeni Sezon, Bizim Evin Halleri ATV, Bizim Evin Halleri 2. Bölüm Izle, Bizim Evin Halleri 414. Bölüm Izle, Bizim Evin Halleri 2 Eylül, Bizim Evin Halleri 2.Bölüm, Bizim Evin Halleri 414.Bölüm, Bizim Evin Halleri 2 Eylül


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Küçük Kadınlar 14. Bölüm Fragmanı izle - 9 Eylül



kucuk kadinlar 14. bolum fragman, kucuk kadinlar 14. bolum izle, kucukkadinlar,Küçük Kadınlar, Küçük Kadınlar Dizi Izle, Küçük Kadınlar Dizisi Izle, Küçük Kadınları Izle, Küçük Kadınlar 14. Bölüm Fragmanı Izle, Küçük Kadınlar 14 Bölüm Fragmanı Izle, Küçük Kadınlar 14.Bölüm Fragmanı, Küçük Kadınlar 9 Eylül Izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kurtlar Vadisi Pusu 42.Bölüm Yeni Sezon




kurtlar vadisi pusu 42.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 43.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 44.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 45.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 46.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 47.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 48.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 49.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 50.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 51.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 52.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 53.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 54.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 55.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 56.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 57.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 58.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 59.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 60.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu 61.bölüm fragmanı özeti, kurtlar vadisi pusu bölümleri, kurtlar vadisi pusu final bölümü, kurtlar vadisi pusu fragman, kurtlar vadisi pusu sezon finali, kurtlar vadisi pusu son bölüm, kurtlar vadisi son bölüm fragmanı, kurtlarvadisipusu, kurtlarvadisipusu izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Dudaktan Kalbe Dizi Izle 42. Bölüm Yeni Sezon - 2 Eylül





















Dudaktan Kalbe, Dudaktan Kalbe Dizi Izle, Dudaktan Kalbe Izle, Dudaktan Kalbe Yeni Sezon, Dudaktan Kalbe 42. Bölüm Izle, Dudaktan Kalbe 42.Bölüm Yeni Sezon Izle, Dudaktan Kalbe Canlı Izle, Dudaktan Kalbe 2 Eylül, Dudaktan Kalbe 42 Bölüm Izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Asi 35.bölüm dizi izle fragmanı yeni sezon




asi 35.bölüm fragmanı asi 35.bölüm özeti asi 35.bölüm izle asi dizisi izle asi izle asi full izle asi online izle asi yeni fragmanı izle asi yeni sezon izle asi full izle asi canlı izle asi dizi izle asi yeni fragmanı özeti asi 36.Bölüm izle Fragmanı özeti kısım part son yeni bölüm

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

İkinci Bahar 13.Bölüm Eski Dizi İzle



Ikinci Bahar, Ikinci Bahar Dizisi, Ikinci Bahar Eski Dizi Izle, Ikinci Bahar Izle, Ikinci Bahar Dizisi Bölümleri, Ikinci Bahar Bölümleri Izle, Ikinci Bahar Full Bölümleri, Ikinci Bahar 13. Bölüm Izle, Ikinci Bahar 13 Bölüm Izle, Ikinci Bahar 12. Bölüm Dizi IzleIkinci Bahar, Ikinci Bahar Dizisi, Ikinci Bahar Eski Dizi Izle, Ikinci Bahar Izle, Ikinci Bahar Dizisi Bölümleri, Ikinci Bahar Bölümleri Izle, Ikinci Bahar Full Bölümleri, Ikinci Bahar 13. Bölüm Izle, Ikinci Bahar 13 Bölüm Izle, Ikinci Bahar 12. Bölüm Dizi Izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saraydaki Mücevher 11.Bölüm

Saraydaki Mücevher, saraydaki mücevher dizisi, sarayda ki mücevher dizisi, saraydaki mücevher izle, saraydaki mücevher dizisini izle, saraydaki mücevheri izle, saraydaki mücevher 11. bölüm izle, saraydaki mücevher trt, saraydaki mücevher 11 izle, sayardaki mücevher 11.bölüm izle, saraydaki mücevher online izle, saraydaki mücevher hemen izle, saraydaki mücevher canlı izle, saraydaki mücevher full izle



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Gece Gunduz Dizi Izle 10. Bölüm Fragmanı 5 Eylül




Gece Gündüz, Gece Gündüz Dizisi, Gece Gündüz Dizi Izle, Gece Gündüz Izle, Gece Gündüz 10. Bölüm Fragmanı Izle, Gece Gündüz 5 Eylül Fragmanı, Gece Gündüz 10.Bölüm Fragmanı Izle, Gece Gündüz 10 Bölüm Fragmanı

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bez Bebek Dizi Izle Yeni Sezon Fragmanı



Bez Bebek, Bez Bebek Izle, Bez Bebek Dizisi, Bez Bebek Dizisinin Yeni Sezonu, Bez Bebek Yeni Sezon, Bez Bebek Dizisinin Yeni Sezon Bölümü, Bez Bebek Dizisinin Yeni Sezon Fragmanı, Bez Bebek Yeni Bölüm, Bez Bebek Eylül, Bez Bebek Fox TV Izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Var Mısın Yok Musun 1 Eylül Izle




Var mısın Yok musun izle 1 eylül, var mısın yokmusun izle, varmısın yokmusun 01.09.2008 izle, varmısın yokmusun yarışması 1 eylül izle, var mısın yokmusun acun ılıcalı, acunun yarışma proramı, varmısın yokmusun izle, var mısın yok musun show tv

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Yol Arkadaşım 7.bölüö özeti - 1 eylül



“Yol Arkadaşım”a hasret bitiyor!Ayla, kendi sadakatsizliğini unutarak kıskançlık krizi geçiren Sertaç’la başa çıkmaya çalışır. Sertaç’ın kim tarafından kışkırtıldığını öğrenince de Zihşan’ın kapısına dayanır! Suat ve Sertaç kozlarını nasıl paylaşacaklar? Rıza’nın tepkileri tüm aileyi korkutmaya devam eder. Bahriye, Hamiyet, Hafize, İlker, Meserret, tek başına ayakta durmak için çabalayan Ayla’ya destek olmaya çalışırlar. Kibele şişeleriyle Zeytin yağı satışında çığır açacağını hayal eden Ayla’yı yürümeye çabaladığı yolunda başka engeller de beklemektedir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bedava 100 Kontor 250 Kontorlara Dikkat



Bedava kontörlere dikkat
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Başkanlığı, cep telefonlarına yönelik ücretsiz melodi, logo, kontör ve benzeri hizmetler sunan sunan servislerin ücretsiz olmadığı konusunda tüketicileri uyardı.

Reklam Kurulu Başkanı Özcan Pektaş imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda, cep telefonlarına yönelik melodi, logo ve benzeri hizmetler sunan çeşitli firmalar tarafından yayınlanan reklam ve ilanlarda, 'hediye melodini hemen indir', 'ücretsiz melodi ve kontör kazanma şansı', 'mesaj gönderin 250 kontör kazanma şansını yakalayın', 'çekilişsiz kurasız kontör kazanma şansı' gibi mesajların yer aldığı ve söz konusu hizmetleri satın alan tüketicilerin çeşitli mağduriyetler yaşadığı kaydedildi.

İnternet veya cep telefonu mesajları yoluyla söz konusu hizmetleri sunan firmaların, genel olarak abonelik sistemiyle çalıştığı, hizmetlerden yararlanan abonelerin GSM hatlarından, otomatik olarak aylık ya da haftalık ücret tahsil ettiği belirtilen açıklamada, tahsilat işleminin, aboneliğin cep telefonunu kullanan tarafından kabulü ile başladığı ve herhangi bir iptal beyanı olmadığı müddetçe de devam ettiği vurgulandı.

Açıklamada, Reklam Kurulunun söz konusu reklam ve ilanlardaki incelemeleri sürdürdüğü belirtilerek, şöyle denildi: 'Ücretsiz melodi, logo ya da kontör elde etmek amacıyla bu servislere abone olan tüketiciler, ücret olarak sunulduğu iddia edilen hizmetlerin maddi değerinden çok daha fazla bir ödeme külfeti yüklenmek durumunda kalabilmektedir. Örneğin, yayınlamış oldukları reklamlarda herkese 100 kontör hediye edeceği vaadinde bulanan firmalar, gerçekte bu hediye karşılığında haftalık ücreti 50 kontör olan bir abonelik sisteminde 2 ay süreyle kesintisiz olarak kalınmasını ve her hafta en az 1 içerik indirilmesini koşul olarak ileri sürebilmektedirler.

Bu durumda, ücretsiz olarak kazanılacak 100 kontör karşılığında tüketicilerin sahip olduğu hattan 4 misli kadar kontör tahsil edilmektedir.' Açıklamada, herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için tüketicilerin, söz konusu reklamların özellikle alt kısımlarındaki küçük puntolu yazıların tamamının okumaları gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Dudaktan Kalbe 43. Bölüm

Dudaktan Kalbe 43. Bölüm yayınlandıktan hemen sonra sitemizde yer alacaktır.

Dudaktan Kalbe, Dudaktan, Kalbe, Dudaktan Kalbe izle, Dudaktan Kalbe full izle, Dudaktan Kalbe tüm bölümleri, Dudaktan Kalbe dizi, Dudaktan Kalbe dizisi, Dudaktan Kalbe tam ekran, Dudaktan Kalbe indir,dudaktan kalbe 43.bolum,dudaktan kalbe 43.bolum fragmani,dudaktan kalbe 43.bolum izle,dudaktankalbe,dudaktan kalbe 43.bölüm dudaktan kalbe 43. bölüm dudaktan kalbe 43. bölüm izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ermenistan Türkiye Maçı Ermenistan Türkiye Maçı Canlı izle 6 Eylül

Ermenistan Türkiye Maçı Ermenistan Türkiye Maçı Canlı izle 6 Eylül

Ermenistan Türkiye maçı Naklen Trt 1'de...

6 Eylül saat 19.00'da oynanacak Ermenistan Türkiye Dünya Kupası Grup eleme maçı Naklen TRT 1 Den yayınlanacak....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Eşref Saati Yeni Sezon Fragmanı Eşref Saati 29. Bölüm

yeni bölümü ile karsımıza glcek dizimizi sitmizden gününde izleyebilirsiniz.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bedirhan Gökçe Güle Yazdım Albümü

Bedirhan Gökçe hayranları için yeni bir albümün hazırlandığını ve satışa sunulduğu haberini verelim arkadaşlar. Bedirhan Gökçe ve Güle Yazdım 2008 albümü şarkılarının içeriğini sayfamıza ekledik. 2008 albümünde toplam 11 bedirhan gökçe şarkısı var


Bedirhan Gökçe Güle Yazdım Albümü Şarkıları

Gonca Güller Soldu / Hayran Olasım Gelir
Yardır Sana Sevdiğin
Gülüm N’idem
Har Oldu Günüm
Sana Kavuşasım Geldi Sevdiğim
Dağladı Dağlandı Gönül / Canım Efendim
Semt-i Yara Doğru Gider
Can İncitmeyesin / Dem Bu Demdir
O Yar Mihmanımız Oldu
Bi-Çare Bir Aşık
Efendi’ye

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Aysun Kayacı Beni Yak Şarkısı Dinle izle

Aysun Kayacı, Aysun Kayacı Izle, Aysun Kayacı Beni Yak Şarkısı, Aysun Kayacı Duman Beni Yak, Aysun Kayacı Şarkıları Dinle, Aysun Kayacı Şarkı Soylemek Lazım, Şarkı Soylemek lazım aysun kayacı sarkıları



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Gece Gunduz 10. Bolum - 5 Eylul

Gece gündüz 10.Bölüm Özeti ve Fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Gece Gündüz, Gece Gündüz Izle, Gece Gündüz Dizi Izle, Gece Gündüz Dizisi, Gece Gündüz Dizisini Izle, Gece Gündüz 9 Bölüm, Gece Gündüz 10. Bölüm, Gece Gündüz 10.Bölüm, Gece Gündüz 5 Eylül, Gece Gündüz

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sıla 77. Bölüm - 5 Eylül

Sıla 77.Bölüm Özeti ve Fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Sıla, sıla dizisi, sıla izle, sıla dizisi izle, sıla dizisi yeni sezon, sıla yeni sezon, sıla 77. bölüm izle, sıla 77 izle, sıla 77.bölüm izle, sılayı izle, sıla boran izle, sıla online izle, sıla canlı izle, sıla online izle, sıla boran canlı izle, sıla atv izle, sıla dizisi atv izle, sıla 4 Eylül izle, sıla 04.10.2008 izle

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS