SaRı BloG

RSS

Aşk-ı Memnu 22 Bölüm Özeti

p>


Behlül, Elif ile apar topar nişanlanırken, hem Behlül hem de Bihter yasak aşktan kaçmaya çabalıyor.



Bihter ve Behlül, yasağa doğru ilk adımı atarlar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Firdevs’in dikkatli gözleri Bihter ve Behlül’deki değişikliği hemen fark eder. Aldığı kokunun üzerine giden Firdevs, evde yeni gerilimlerin sebebi olacaktır.

Bihter, yaşadığı çelişkili ruh halinden bir an önce sıyrılmak ve Behlül’den uzaklaşmak için yeni kararlar alır. Adnan Bey’i de bu karara ortak ederek uygulamaya girişir.

Behlül ve Elif’in nişanı apar topar yapılmaya karar verilir. Nişan gecesi, Nihal için de sürprizli olacaktır. Geceye erkek arkadaşını da davet eden Nihal, Behlül’ün nişan hüznünü dağıtmaya çalışır.

Yasaktan kaçmak için çabalayan Behlül ve Bihter sessiz bir anlaşma içinde birbirlerinden uzak durmaya çalışırlar. Ama nişan gecesi Behlül duygularını saklayamaz. Yüzükler takıldıktan sonra Adnan Bey bir gerçekle karşı karşıya gelecektir.



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 1



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 2



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 3



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 4



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 5



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 6



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 7



Aşk-ı Memnu 22 Bölüm - Part 8 (son)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Papatyam 8 Bölüm Özeti


Feride Necati’nin sağlığı için kolları sıvar ve evde bir diyet programı başlatır. En sevdiği şeylerden mahrum kalacak olmak Necati’nin çok hoşuna gitmez. O da çareyi zayıflama haplarında bulur. Gizli gizli bu alan Necati’nin başına yeni dertler açılacaktır. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla muhtarlık yarışı da hızlanmıştır. Muhtarlık için aday olan Mobil Mahir seçmenin oyunu kapmak için yardım kampanyanlarına başlar. Necati’nin üvey kızına âşık olan balıkçı çırağı Seyfo ise evin banyosundayken Necati Ustaya yakalanır. Erdem ise karısı Fulya’yı sürpriz bir filme götürecektir. Fulya’nın hiç tarzı olmayan bu film ise Recep İvedik’tir.



Papatyam 8 Bölüm - Part 1



Papatyam 8 Bölüm - Part 2



Papatyam 8 Bölüm - Part 3



Papatyam 8 Bölüm - Part 4



Papatyam 8 Bölüm - Part 5



Papatyam 8 Bölüm - Part 6



Papatyam 8 Bölüm - Part 7



Papatyam 8 Bölüm - Part 8



Papatyam 8 Bölüm - Part 9 (son)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Akasya Durağı 27. Bölüm Özeti


Osman ve Mehmet Hoca evi terk ediyor


Karılarına kızan Osman ile Mehmet Hoca, evlerini terk edip, durakta yatıp kalkmaya başlıyor.

İki erkek çocuk babası olacağını sanan Osman, hastanede iki kızı olduğunu öğrenince, kendisini kandırdığı için Safiye ile kavga eder ve evi terk eder. Osman, durakta yatıp kalkmaya başlar. Bütün şoförler Osman’a evine dönmesini önerirler. Ama Osman kararlıdır. Safiye’den boşanacaktır.

Mehmet’in kızı Nurten, kendisinden yirmi yaş büyük zengin bir adamla flört etmektedir. Mehmet bunu öğrenince çok sinirlenir ve Nurten’e bir tokat atar. Şükran attığı tokat yüzünden Mehmet’le kavga eder ve Mehmet evi terk eder. Mehmet de Osman gibi karısından boşanmak istemektedir.

Sinan kriz yüzünden eve para getiremeyince kaynanası Şaziment’ten fırça yer. Bunun üzerine kendine yeni bir iş bulur. Çok zengin bir kadının özel şoförlüğünü yapacaktır. Çok da iyi para kazanacaktır. Sinan duraktaki herkese hava atarak taksiciliği bırakır. Fakat çalıştığı evde de işler yolunda gitmeyecektir.

Melahat, karısı Arzu yüzünden Levent’ten ayrılmıştır. Fakat niye ayrıldığını söylememiştir. Gerçeği öğrenen Levent, Melahat’a gelip bütün gerçeği anlatır.

Bu arada Tuğçe gerçek kimliğini bilmediği Ahu’nun kızkardeşi Gözde’yi alıp eve getirir. Gözde, Tuğçe’den ve Murat’tan ablasının intikamını alabilmek için fırsat kollamaktadır. Gözde evde Tuğçe uyurken gazı açar. Tuğçe ölümün eşiğindedir.



Akasya Durağı 27 Bölüm - Part 1



Akasya Durağı 27 Bölüm - Part 2



Akasya Durağı 27 Bölüm - Part 3



Akasya Durağı 27 Bölüm - Part 4



Akasya Durağı 27 Bölüm - Part 5



Akasya Durağı 27 Bölüm - Part 6



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kavak Yelleri 74.Bölüm Özeti


Burak, Mine’nin bayıldığını öğrenince evlilik planlarında değişikliğe gider. Burak’ın Mine’yi uzaklaştıracak bir sürprizi vardır. Deniz, Ayşegül’e inanmakta zorlanır. Fakat Ayşegül’ün elinde bu sefer sağlam bir kanıt vardır. Deniz, Mine’yle Ayşegül’ü yüzleştirir. Mine, Deniz’e çok sinirlenir. Deniz gördüğü bir kameradan çok etkilenir. Ancak almaya parası yetmez. Efe durumu fark eder. Kamerayı almak için fotoğrafçıyla halı saha maçına iddiaya girer. Kazanırsa kamerayı alacak, kaybederse fotoğrafçının bir senelik yemek ihtiyacını karşılayacaktır. Bu esnada yemek yarışmasından beklenen haber gelir. Fakat bu durum işleri iyice karıştırır. Efe, ya yarışmaya katılacak ya da Deniz’in kamerası için maça gidecektir. İkisini birden yapmaya çalışırken işler karışır. Rakipleri beklediklerinden çok daha güçlü çıkar. Merve sık sık Efe’nin karşısına çıkar. Aslı bu durumdan rahatsız olur. Aslı, Merve’ye bir karşı şaka hazırlar. Bilmeden Merve’nin babasıyla olan buluşmasını rezil eder. Buna en çok üzülen kişi yine Aslı olur. Bu esnada kimsenin Mine’nin nerede olduğunu bilmediği ortaya çıkar. Herkes onun için meraklanırken, Mine aniden ortaya çıkar. Verdiği haber herkesi şok eder.



Kavak Yelleri 74 Bölüm - Part 1



Kavak Yelleri 74 Bölüm - Part 2



Kavak Yelleri 74 Bölüm - Part 3



Kavak Yelleri 74 Bölüm - Part 4



Kavak Yelleri 74 Bölüm - Part 5



Kavak Yelleri 74 Bölüm - Part 6 (son)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS