SaRı BloG

RSS

Lenovo'dan yüz tanıyan Ideapad serisi!

1Lenovo'dan yüz tanıyan Ideapad serisi!
2Zarif tasarımıyla Ideapad U110
3Oyunseverlere özel Ideapad Y630
Lenovo, ev/iş ve kişisel kullanım amaçlı tasarlanmış IdeaPad serisiyle, pazara hareket getirecek gibi görünüyor. Ideapad serisi; farklı ebatları, çerçevesiz ekranı, şık tasarımı ve yüz tanıma teknolojisiyle göz kamaştırıyor!

Lenovo, Ideapad ismini verdiği yeni dizüstü bilgisayar serisini pazara sundu. Lenovo'nun 4 ayrı modelden oluşan yeni serisindeki ürünler, şık tasarımlarıyla öne çıkıyor. Ideapad serisinde; geniş ekran ve eğlence sevenler için 17 inç'lik Y730 ve 15,4 inç'lik Y530 ile birlikte küçük ebatları ile dikkat çeken 11,1 inç'lik U110 ve 13,3 inç'lik U330 yer alıyor.

Sahip olduğu Dolby Home Theater sistemi ile mükemmel bir ses kalitesi sunan seri, kolay açılıp kapanan yapısı ile şık bir görüntü sergiliyor. Yüzün kendine has özelliklerini tanıyarak bilgisayara giriş yapılmasını sağlayan VeriFace Yüz Tanıma Teknolojisi ile bilgisayarınıza ve dosyalarınıza siz istemediğiniz sürece kimse ulaşamıyor. Bu teknoloji sayesinde aynı zamanda eğlenceli mesajlarınızı 30sn. süreyle kaydedebilir ve sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapabilirsiz. Seride bu amaçla 1,3 megapiksel kamera da bulunuyor. Öte yandan sarsıntıya benzer ani hareket değişiklerinde hava yastığı teknolojisine benzeyen Aktif Koruma Sistemi hemen harekete geçerek sabit diskteki bilgilerin korunmasını sağlıyor. Ideapad'in en dikkat çekici özelliği ise dokunuşa duyarlı kontrol tuşları. Ideapad serisi Eylül'de Türk tüketicisi ile buluşacak.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: