SaRı BloG

RSS

Beijing 2008 Olympic Games Emblem

Dans eden Pekin favori Çin insanları bir rengi. Renk kırmızısı yeni bir düzlük up to tutkuyu iten amblemin içinde yoğunlukla kullanılır. O Çin insanlarının talih için özlemini taşır ve mutluluk ve onların açıklaması yaşam.



Kırmızı renk Pzr ve kutsal yangın, temsil ediyor yaşamı ve yeni bir başlangıç. Kırmızı olur rahatta dikkat et canlılık ve sembol kutsuyor ve davet dünya.



Kahraman.



"Dans eden Pekin kahramanlar çağırır. Kahramanların bilinmiş atandığı aşamayla, yaratılan mucizelerle ve glories fonksiyonlar earn olimpik oyunlar ve her katılımcı nereye vazgeçilemez bir parça fırsat oluşturur.



Tüm onların tutkulu katılımcılar tarafından yazılan bir yaşam şiiri, eğilimler, ve istek. Her katılımcının güç ve bilgi Olimpiyatlarınbağışlamak için alan olduğu.



Amblem sanatlar için ve olimpik olimpik sporlar ve kültürler iyi bağlayan ruh özünün aşağısına ilerleyen kahramanlar için alkış tutar.



Ruh.



"Dans eden Pekin Çin ulusu ongununu genişleler. İnsani koşan bir varlık biçimi güzelliği ve görkem simgeler yaşam. Onun zarif eğrileri gövde gibi her kıpırdıyor ejderha, anlatıyor geçmiş ve bir tane geleceği aynı uygarlık; onlar nehirler gibi, taşıyor Century-old tarihi ve onur; onlar canlılıkla çarparak damarlar gibi yaşam.



Özgül spor athlete-centered ve people-oriented değerleri - artistik bir yolda iyi belirtil ve yükseltil " Pekin dansı." Biz sing kelimeler onu açıklamak için çakırsa tamamı, ve biz dans etirizşarkı söyleyen meaning açıkça anlatmaz.



Güçlü Pekin kutlamaya 2008 tane ve Olimpiyatlarınbeklemesinin içinde tüm can atmalar olur mu dance insanoğlu.



Davet.



"Dans eden Pekin kibar bir davet. Amblemin içindeki açık kollar o söyler Çin selamlamak için onun kollarını açma Olimpiyatlarınbirleştirmek için dünya dinlenmesi mi bir kutlama " barış, Arkadaşlık ve ilerleme insanoğlu."



"Olur, mu bir sevinç arkadaşlar uzakta gel olmak?" Deyim ve konuksever Çin insanları feeling resmini yapar ve şehir içtenliğini belirler.



Gelmiş Pekin'e, al her iyi tarihi Çin'in başkent şehiri miraslarına bak ve ülkenin modernleşmesi nabzını hisset;



Gel onun her parça sevinci paylaş ve ülke dinçliğini tecrübeyle öğren.;



Gel ve bizim sakin ve çok iyi bir rüya dokumamıza izin ver.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: