SaRı BloG

RSS

Beijing 2008 Olympic Games Rings

Bunlar beş tane halka -- mavi, sarı, siyah, yeşil ve kırmızı -- represent Olympism tarafından beş parça şimdi kuşatıldı ve yarışmaya hazır Birbirlerine rağmen. Üstelik, altı beyaz arka planı kapsayan renk böylece birleşti tüm uluslar şua istisnasız temsil et Mavi ve sarı İsveç, mavi ve beyaz Belçikalı, Almanca, Amerikalı, İngilizce, Fransızcalar, Yunanistan, İtalyanca ve Macar tricolours, Sarı ve İspanya kırmızısı olur karşı ol bayraklar yeni Brezilyalıyla ve Avustralyalıyla destekle eski Japonya ve yeni Çin. O enternasyonal gerçek bir amblem."




( seçilmiş) Coubertin 460 tane, 1913).



Bir imgesi düşündü halka derin önem vardı: adamların arasındaki birlik o. O multiply bir beş tane total yaratmak imge çalır. O desen yaptı ve olimpik bayrak 20. yıl dönümü işaretlemeye atadı, 23. Paris'teki 1914. Coubertin asla söylemedi nor o bir bağ gören o renkler yazdı halka ve kıtalar. Onun için, beş halka beş birlik kıta temsil etti ama renkler oldu sadece şu o tüm ulusal farklı bayraklarda benzedi Zaman.



-- O gösterilen 1995 yılındaki altı Japonya, Hindistan, Almanya, Avustralya, Great Britain ve ABD ülkede uygulanan bir anket results. % identify olimpik halka hangi onlara most-recognised sembolü yaptı. % Mercedes ve % United Nations ve % kabuk amblemi) tarafından onlar izlendi. (SRI sponsorluğu araştırması enternasyonali).



-- 86% Sorgulanan şuan associate olimpik world en büyük spor olayıyla halka: olimpik oyunlar. (SRI sponsorluğu araştırması enternasyonal, 1995).

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: