SaRı BloG

RSS

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler!

Hürriyet'in haberine göre, Luis Aragones Şampiyonlar Ligi’ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından Süper Lig’de oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edecek.

Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi.

Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi.

-YÖNETİM DE DESTEĞİNİ ÇEKİYOR-

Dünkü Arsenal yenilgisinin ardından taraftarlardan sonra yöneticilerin de İspanyol hocadan desteklerini çekmeye başladıkları ve yolların ayrılmasını yüksek sesle dile getirmeye başladıkları öğrenildi.

Fenerbahçeli bazı yöneticilerin, Aragones'in egolarının takım üzerinde olumsuz etki yaptığı görüşünü savundukları, Deniz Barış'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi oyunucu listesine yazdırılmaması ve Colin Kazım'ın Arsenal maçında 18'e bile alınmamasının bunun kanıtı olduğunu belirttikleri ifade edildi.


Aragones konusunda son kararı, Başkan Aziz Yıldırım'ın vereceği ileri sürülürken, İspanyol hoca ise dünkü 5-2'lik hezimetin faturasını savunmaya çıkardı.

Basın toplantısında bir gazetecinin Aragones'e " Üzerinizde istifa baskısı var mı? " sorusunun Fenerbehçe Kulübünün medya sorumluları tarafından engellenmesi dikkat çekti.

Ancak, bu müdahaleye rağmen medya mensuplarının ısrarla "Üzerinizde istifa baskısı var mı? " sorusunu tekrarlaması üzerine Aragones basın toplantısı terketti.

-SAKATLARDA SON DURUM-

Sarı-Lacivertliler Bursaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlarken, dün iğneyle oynayan Gökhan Gönül'ün durumunun iyi olduğu açıklandı.


Sarı-Lacivertlilerde sakat olan Emre Belözoğlu ise kondisyoner eşliginde çalışmalara başladı.

maraton.com.tr

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: